Denkt u na over het aankopen of verkopen van een vastgoedobject? Dan voeren wij een due diligence onderzoek voor u uit, waarmee u een goed beeld krijgt van het object en niet voor verrassingen komt te staan. Is er interesse om een aankoop te doen en te gaan werken met een andere invulling van het gebouw, denken wij conceptmatig met u mee en voeren daarbij een haalbaarheidsanalyse uit.

Wat doen wij?

Wij geven aan- en verkoopadvies

Bent u voornemens te investeren in een nieuw vastgoedobject of vastgoed af te stoten, kunnen wij u voorzien van deskundige begeleiding. Bij een dergelijke belangrijke beslissing is een due diligence onderzoek onmisbaar. Wij stellen de bouwkundige en technische staat van het object vast, inventariseren de status van vergunningen, risico’s en mogelijke financiële consequenties en kijken naar de gebruiksmogelijkheden van het vastgoed, waarbij wij een exploitatieberekening opstellen. Ten slotte kunnen wij een rol spelen in de onderhandelingen met de (ver-)kopende partij.

Wij voeren haalbaarheidsstudies uit

Indien u denkt aan een andere invulling van een vastgoedobject kunnen wij een haalbaarheidsstudie voor u uitvoeren. Op basis van onze marktkennis denken wij conceptmatig met u mee over een alternatieve invulling. Hierbij zijn de bestemmings- en bouwtechnische mogelijkheden van belang. Vanuit het concept kan een inschatting worden gemaakt van de verbouwingskosten en het exploitatieresultaat van het nieuwe concept.

Wat we nog meer doen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen