In 1928 verrezen in een enorm tempo drie indrukwekkende panden op Strijp-S die bekend staan als de Hoge Rug. Een van deze gebouwen is de huidige Apparatenfabriek. Hier werden de eerste radio’s en televisietoestellen van Phillips geproduceerd.

Tijdens de herontwikkeling van Strijp-S bleek al snel de enorme belangstelling van creatieve ondernemers, op zoek naar betaalbare werkruimte in een inspirerende omgeving. Na het Klokgebouw werd de Apparatenfabriek aangewezen als het nieuwe huis voor creatief talent. De Apparatenfabriek werd herontwikkeld tot bedrijfsverzamelgebouw met meer dan 100 werkruimtes van 13 m² tot 300 m², die tegen gunstige tarieven worden verhuurd.

De begane grond en de eerste verdieping zijn gericht op publieke functies, zodat men geprikkeld wordt om Strijp-S te bezoeken. Momenteel zijn hier onder andere Seats2Meet, de Ontdekfabriek, Yksi,  Singularity University en DDF gehuisvest. Op de overige etages zijn werkruimtes voor creatieve ondernemers gerealiseerd. De bovenste twee etages zijn bestemd voor grote huurders.

Voor meer info: www.driehoekstrijps.nl/apparatenfabriek

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen