Als creative business hub is Founded By All uniek in haar soort. Een incubator voor startend talent en sterke bedrijven met alle faciliteiten die je als ondernemer nodig hebt. Het barst er niet te vergeten van creativiteit, ondernemerschap en ook gezelligheid. Founded By All bestaat in de eerste plaats om startende ondernemers in design en techniek te laten groeien, op persoonlijk en zakelijk vlak. De incubator die daarvoor wordt ingezet is uniek in Nederland.

Founded by All biedt ruimte voor zowel starters als sterkere bedrijven. Als sterk lid (facilitator) breng je expertise en ervaring met je mee. Het is de bedoeling dat je die inzet om starters te helpen zich te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld een starter begeleiden (als mentor) of jouw expertise delen in een workshop. Het doel is om na drie jaar als sterk bedrijf uit te stromen en ruimte te maken voor nieuwe starters.
Als lid van de coöperatie Founded by All krijg je meer dan een mooie werkplek. Alle leden zijn erop ingesteld elkaar te helpen en van elkaar te leren door het mentorprogramma en diverse events en activiteiten. Met een maandelijkse contributie draag je bij aan o.a. de boodschappen, internetaansluiting, schoonmaak en evenementen. Er zijn werkplekken te huur en kantoren in diverse afmetingen.

Voor meer info: www.foundedbyall.com

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen