Het Klokgebouw. Markant herkenningspunt voor de reiziger die de stad Eindhoven vanuit het noorden met de trein binnenrijdt. De Philitefabriek – in Philipsjargon gebouw SA – werd voltooid in 1929, naar een ontwerp van bedrijfsarchitect J.R. Bouten. Het Klokgebouw staat symbool voor de transformatie van Strijp-S. Het trotse pand markeert als een imposant uitroepteken de plek waar het kloppende hart van creatief Eindhoven wordt gerealiseerd.

Met meer dan 100 ondernemers uit de creatieve industrie draait het Klokgebouw in Strijp-S op volle toeren. Bruisend, enerverend en verrassend. Van hieruit worden lijnen gelegd en gevonden naar andere hotspots op Strijp-S. Het Klokgebouw omvat meer dan 100 werkruimten in diverse prijsklassen en afmetingen. Maar het is méér. Het imposante pand met zijn 30.000 m² verhuurd oppervlak herbergt een verzameling aan functies. In de ateliers werken interieuroplossers, architectenbureaus, raadgevende engineers, fitnessbedrijven, een uitgeverij, innovatieve culinaire initiatieven, een centrum voor popmuziek, designers, conceptontwikkelaars en grafische bedrijven.

Aan de kant van de rondweg biedt PopEI volop oefenruimte en een professioneel podium aan iedereen die met popmuziek en dans aan de slag gaat. Direct daaraan grenzend zijn de artiesten- en rockopleiding van het ROC te vinden. Een centrum voor urban dance. Een aantal productiebedrijven voor optredens en events vinden hier een thuishonk, zoals Paaspop en 250K. Hier is ook de entree van de fitnessformules boven in het gebouw, waar je de hele dag en avond aan je conditie kunt werken. Op de begane grond liggen de immense cultuurhallen, waar diverse organisatoren van festivals, evenementen en concerten inmiddels een fantastische plek hebben gevonden, goed voor 100 maar ook voor 10.000 bezoekers. Een bijzondere, inspirerende omgeving. Direct onder de klok op de achtste verdieping ligt de Torenkamer, een speciale ruimte ideaal voor vergaderingen, presentaties en kleinschalige exposities. De Torenkamer is geheel ingericht. Een vaste cateraar verzorgt daar, in tegenstelling tot in alle andere door ons verhuurde ruimtes, de catering. Het aangrenzende dakterras biedt een schitterend uitzicht over Strijp-S.

Voor meer info: www.klokgebouw.nl

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen