Mijn-Werk-Heerlen

Het gebouw, voormalig bekend als de ‘Mijnschool’ te Heerlen, is in de jaren ’60 door architect Boosten ontworpen. Hier werden mijnwerkers opgeleid en later omgeschoold. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 2.365 m2, verdeeld over vier lagen. De verbouwing leidt tot een duurzaam en comfortabel gebouw, waarin een diversiteit aan bedrijven gevestigd is.

De kantoren zijn te huur als afsluitbare units in flexibele afmetingen. Naast alle essentiële zaken die je nodig hebt kun je ook gebruikmaken van receptie, koffie/thee, kantinefaciliteiten, vergaderruimtes etc.

Het doel is om binnen het gebouw een community te creëren, waarbij een netwerk ontstaat tussen een dynamische groep van ondernemers. Om deze community te faciliteren komt er een receptiefunctie van waaruit de community-manager opereert. Daarnaast een gezellige lounge waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, overleggen, samen eten en drinken.

Meer info via: info@mijnwerkheerlen.nl

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen