Vanaf de start in 2015 zijn wij betrokken bij het concept ROOOMS. ROOOMS is een community voor ondernemers, haar werknemers en haar netwerk. Op de locaties in Roermond, Maastricht en Maastricht Aachen Airport worden ondernemers ontzorgt met flexplekken, kantoren, vergaderruimtes en een grote hoeveelheid aan faciliteiten.

Op de locaties vind je een dynamische mix van innovatieve starters en succesvolle (klein-)bedrijven. Jonge ondernemers willen een plek waar gewerkt wordt, contacten worden gelegd, ze hun business kunnen laten groeien en waar je ook plezier hebt, een biertje drinkt, een potje pool speelt en mogelijk zelfs samen een filmpje kijkt. ROOOMS brengt hiertoe de (virtuele en fysieke) community bij elkaar en transformeert gebouwen naar spannende en leuke werklocaties. ROOOMS levert services, diensten, events en techniek zodat de leden zich kunnen focussen op wat ze goed doen.

Solid Vastgoedmanagement zorgt voor het vastgoedmanagement op de locaties. Dit houdt in dat de werkplekken worden verhuurd, de faciliteiten optimaal en in orde zijn, maar ook dat er events worden georganiseerd waar leden elkaar kunnen ontmoeten en versterken. Tijdens kantooruren is er op de locaties altijd een community manager aanwezig die het geheel in goede banen leidt.

Voor meer informatie zie: www.roooms.nl

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen