In Eindhoven voert Solid VGM namens Stichting Sint Trudo het vastgoedmanagement uit voor al het bedrijfsmatig onroerend goed dat Trudo in eigendom heeft. Dit vastgoed bevindt zich voornamelijk op Strijp-S, maar eveneens in Woensel West, de Kruidenbuurt en landgoed Eikenburg.

Strijp-S is één van de voormalige industrieparken van de Philips fabrieken in Eindhoven. Op dit terrein met een afmeting van 27 hectaren werd een indrukwekkende hoeveelheid aan industriële gebouwen neergezet. Strijp-S, ook wel de ‘voormalige verboden stad’ was lange tijd alleen toegankelijk voor werknemers en bezoekers van Philips. Inmiddels is dit voormalige Philipsterrein met haar spraakmakende industriële gebouwen herontwikkeld tot het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven. In 2012 kreeg Strijp-S voor het eerst permanente bewoning. Het gebied trekt vanwege haar uitstraling vooral jonge bewoners en het commercieel vastgoed is hier volledig op afgestemd. Van wonen in de prachtige industriële Lofts, werken in een van de inspirerende bedrijfsruimtes, tot skaten bij Area 51 of eten bij een van de trendy restaurants, op Strijp-S kan het allemaal.

Solid vastgoedmanagement levert een bijdrage aan de gebiedsontwikkeling en de instandhouding van de visie op dit gebied, middels het commercieel, technisch en administratief beheer van 90.000 m² vastgoed. Met meer dan 300 gevestigde ondernemers uit de creatieve industrie, draait Strijp-S op volle toeren. Wij zijn met name trots op de totstandkoming van projecten als het Klokgebouw, de Urban Shopper, Vershal Het Veem en Founded by all.

Voor meer informatie zie www.driehoekstrijps.nl

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen