De Urban Shopper is een uniek en exclusief winkelcentrum op Strijp-S met 20 bijzondere winkels, dè plek voor shoppers die wel eens iets anders willen beleven. Kleinschalige initiatieven en vernieuwende concepten, die uitdagende en bijzondere combinaties vormen.

De Urban Shopper ligt op de begane grond van het gebouw Anton, een voormalige Philips fabriekshal. Tussen de ruwe betonnen pilaren is een labyrint van houten units gebouwd waarin de verschillende winkeltjes zich bevinden. Waar vroeger nog gloeilampen gemaakt werden, kun je nu rondneuzen bij 20 creatieve ondernemers die zich bezig houden met design, kunst, muziek, mode, vintage en ambacht.
Wat meteen opvalt is dat het aanbod nooit doorsnee is. Hier vind je geen 13-in-een-dozijn winkels zoals in een gemiddeld stadscentrum. Vaak worden de producten ter plekke ontworpen en gemaakt, en kun je zelfs een eigen idee laten uitwerken.

Voor meer info: www.urbanshopper.nl

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen