Woensel-West is een echte woonbuurt. Met stadse kenmerken, met levendigheid en met kleine winkeltjes. Met volkse gemoedelijkheid in voortuinen, beginnende kunstenaars in goedkope woningen, jaren dertig koopwoningen met jonge gezinnen, creatievellingen en startende ondernemers en veel kinderen op straat. Een wijk met een behoorlijke sociaal economische achterstand, die integraal wordt aangepakt, waardoor de wijk aan het veranderen is in een levendige, kleurrijke, hippe wijk.

Er wordt flink gewerkt aan de vernieuwing van de woningbouw. Zo is het woningproject Volta Galvani gebouwd als een veelkleurige oosterse kashba en genomineerd voor de Dirk Roosenburgprijs 2015. De wijk heeft een hele eigen invulling gekregen door de komst van kleine winkels en tweedehandswinkels in de Edisonstraat onder de naam Woensel WestSide Stores. Wonen, ondernemen en shoppen: het is er allemaal. Een walhalla voor vintage liefhebbers, culinaire avonturiers, kids, beauty en wellness, ambacht, edgy tattoos en muziek.

Solid VGM voert namens Stichting Sint Trudo het vastgoedmanagement uit voor het bedrijfsmatig vastgoed in Woensel West. Dit betreft onder andere de Woensel WestSide stores. Hier vind je winkels als Baranka Nation, een brandstore voor streetwear van Rapper Fresku, Kurk organic wines, Black and White hair creation, Yetunde & the Vintage Alternatives een vintage shop-in-shop concept, Soul2Soul kids, Batata, Mose and More voor accessoires en kleding. Brooklyn Square, La Vita é Bella (dat bekend staat als de beste pizzeria van Eindhoven) en Kelderman & Van Noort (Atelier/Gallerie). Teveel om alle winkels en eettentjes te noemen, maar allen origineel, eigenwijs en een tikje underground.

Voor meer info:

Meer projecten

Projecten overzicht

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons: 06 - 52 38 43 94

Mail ons

© Solid – Cookies

Cookies

Met Google Analytics analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd.

Privacy policy | Sluit
Instellingen